Rezervacija

Dan dolaska:

Mjesec:

Godina:

Noći:

Smještaj


DEPADANSA 1 (lila zgrada)

Ribarska Koliba Pula Studio

Studio (2)

* 3 studio apartmana za 2 osobe soba sa bračnim krevetom, blagovaonica i kuhinja smještene su u istoj prostoriji, kupaonica sa tušem, terasa (klasična ili francuska). Opremljeno sa: satelitom, TV, internet, sef, mikrovalna / pečnica, čajnik, hladnjak, klima uređaj, centralno grijanje, interkom

Ribarska Koliba Pula pogled Park

Park (2+2)

* 4 apartmana za 2 +2 osoba 1 spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba sa 2 dodatna ležaja na sofi, blagovaonica i kuhinja smještene su u istoj prostoriji, kupaonica sa tušem, terasa (klasična ili francuska). Opremljeno sa: satelitom, TV, internet, sef, mikrovalna / pečnica, čajnik, hladnjak, klima uređaj, centralno grijanje, interkom

Ribarska Koliba Pula pogled more

More (2+2)

* 5 apartmana za 2 +2 osoba 1 spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba sa 2 dodatna ležaja na sofi, blagovaonica i kuhinja smještene su u istoj prostoriji, kupaonica sa tušem, terasa (klasična ili francuska). Opremljeno sa: satelitom, TV, internet, sef, mikrovalna / pečnica, čajnik, hladnjak, klima uređaj, centralno grijanje, interkom

Ribarska Koliba Pula Penthouse

Penthouse (6+2)

* Penthouse na kraju zgrade za 6 +2 osoba
Apartman na prvom katu: blagovaonica, kompletno opremljena kuhinja, kupaonica, vešeraj, terasa sa pogledom na park, terasa sa pogledom na more, dnevna soba, glavna spavaća soba sa ormarom i kupaonica sa tušem i terasom sa stubištem na drugi kat.
Apartman na drugom katu: spavaća soba s bračnim krevetom s kupaonicom s tušem, dvije spavaće sobe sa krevetima dijele kupaonicu s tuš kabinom, dnevni boravak sa sofom s 2 dodatna ležaja, terasa s ležaljkama i sjedecom garniturom. Opremljeno sa: satelitom, TV, internet, sef, mikrovalna / pečnica, čajnik, hladnjak sa zamrzivačem i ledomatom, aparat za kavu, klima uređaj, centralno grijanje, interkom, električni kamin, privatni lift.

DEPADANSA 2 (siva zgrada)

Ribarska Koliba Pula Terra

Terra (4+2)

* 2 apartmana za 4 +2 osobe 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 2 kreveta za 1 osobu, 2 kupaonice s tuš kabinom, potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s kaučom sa dva pomoćna ležaja u istoj prostoriji, terasa opremljeno sa: satelitom, LCD TV, internet, sef, mikrovalna / pečnica, perilica suđa, hladnjak sa zamrzivačem, centralno grijanje u kupaonicama, klima uređaj (smart room)

Ribarska Koliba Pula Fuoco

Fuoco (4+2)

* 2 apartmana za 4 +2 osobe 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 2 kreveta za 1 osobu, 2 kupaonice s tuš kabinom, potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s kaučom sa dva pomoćna ležaja u istoj prostoriji, terasa opremljeno sa: satelitom, LCD TV, internet, sef, mikrovalna / pečnica, perilica suđa, hladnjak sa zamrzivačem, centralno grijanje u kupaonicama, klima uređaj (smart room)

Ribarska Koliba Pula Aria

Aria (2+2)

* 2 apartmana za 2 +2 osobe 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 kupaonica s tuš kabinom, potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s kaučom sa dva pomoćna ležaja u istoj prostoriji, terasa. Opremljeno sa: satelitom, LCD TV, internet, sef, mikrovalna / pečnica, perilica suđa, hladnjak sa zamrzivačem, centralno grijanje u kupaonicama, klima uređaj (smart room)

- Svi apartmani mogu imati dječji krevetić

BAZEN & WELLNESS ZONA

Ribarska Koliba Pula Wellness zona

Wellness zona

Masaže - Za potpuno opuštanje, odaberite između kvalitetnih masaža. Dostupan vam je širok izbor klasične masaže, masaže iz udaljenih zemalja i ayurvedska masaža. Uz našu pomoć, odaberite pravu masaža za sebe i uživajte! Parna sauna - Temperatura ovdje varira između 45 i 55° C, a relativna vlažnost zraka između 40 i 65%. Visoka vlaga u turskim saunama i udisanje zdravih aroma prirodnih eteričnih ulja lavande imaju nevjerojatno pozitivan utjecaj na dišni sustav. Finska sauna? - Cijeli finski odijel, a ne samo unutrasnost saune, u skladu su sa osnovnim doktrinama sjevernom način života, dizajniran s drvom i drugim prirodnim materijalima. Osim prostrane finske i infracrvene saune, posjetitelji mogu odmoriti u posebnim opuštajućim sobama.

Ribarska Koliba Pula bazen

Bazen zona

Bazen s protustrujnim plivanjem i vodenim virovima (whirlpool), sunčalište, tuš, bar na bazenu, WC